Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi
İnegöl’de etkili olan sağanak yağış, Deydinler Mahallesinde ikamet eden vatandaşları mağdur etti.

ÇİZMESİZ YAPAMIYOR

Yoğun yağış nedeniyle evinin çevresi göle dönen vatandaş, evine girmekte zorlanıyor. Her yağmur yağışında bu sorunu yaşadığını anlatan ev sahibi, yetkililerin bu sorunu çözmesini istiyor.

Yoğun yağmur yağışı sonrası evinin çevresi göle dönen Melek Arslan;

“Biz her yağıştan sonra biriken sudan rahatsız oluyoruz. Gider olmadığı için yağan yağmur suyu evimizin çevresinde birikiyor, göle dönüşüyor.

2 senedir bu çileyi çekiyoruz. Su birikintisi evin girişini kapatıyor. Bundan dolayı eve giremiyoruz. Eve girmek için çizme kullanıyoruz” dedi.

SORUNA ÇÖZÜM BULUNSUN

Evine gelen misafirlerin evde mahsur kaldığını belirten Arslan şöyle devam etti;

“Su birikintisi nedeniyle evime gelen misafirler evde mahsur kaldı. Misafirleri dönüşümlü çizme kullanarak, evden çıkardık. Misafirlerimi çizmeyle uğurluyorum.

Bu soruna yetkililer çözüm düşünsün. Her yağmur da bunu yaşamak istemiyorum. Kış ayında biriken suyu, para vererek ben tahliye ettirdim. Bu bizim işimiz değil. Yetkililerden çare bekliyoruz.”

MİSAFİRLER EVDE MAHSUR KALDI

Misafirliğe geldikleri evden çizmelerle çıkan komşulardan Fadime İlhan ise;

“Misafirliğe geldik burada mahsur kaldık. Ev sahibi bizi çizmelerle uğurluyor. Ayakkabılarla geldiğimiz evden çizmelerle çıktık. Her yağmur yağışında böyle oluyor. Böyle olmaz. Komşumuz mağdur durumda. Buna bir çare bulunmalı” diye konuştu.