Yazılı açıklama yapan Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Çiçek, "Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde vatandaşımıza bir yükte enerji piyasası düzenleme kurumundan geldi. 18 yılda dört maliye bakanını ve 5 merkez bankası başkanını değiştiren iktidar uyguladığı yanlış maliye ve para politikaları ile her gün kötüye giden ekonomimizden yine vatandaşımız sorumlu oldu. Özelleştirmeler ile iktidar; bütçe açıklarını kapatmakta başarısız ekonomi yönetimlerini özelleştirmelerden elde edilen gelir kaynakları ile kapatmaya çalışmaktadır. Ekonomik krizleri ise özelleştirmeler ile önleme yoluna gitmektedirler."

"Her özelleştirme vatandaş yararına değil iktidarın günü kurtarma politikalarına hizmet etmektedir. Enerji piyasası Düzenleme Kurumu, 2021-2025 yıllarını kapsayan 5 yıllık dönemlerde elektrik dağıtım şirketleriyle, elektrik tedarik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat giderlerini elektrik faturalarına yansıtma kararı aldı. Ayrıca ne şekilde yansıtılacağını da belirledi."

Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı

"Ülkemizde ekonomik kriz üzerine birde pandemi eklenince, işsizlik artmış, gelirde azalma, kaçınılmaz bir boyut almıştır. Esnaf, pandemi yasaklarından dolayı kepenk kapatma noktasına gelmiş, hane halkları bu ayı harçsız borçsuz nasıl çıkarırız diye düşünürken, üzerine elektrik faturalarına ilave olarak temsil, ağırlama ve seyahat harcamaları ile bu harcamaların vergisinin de vatandaşın üzerine bir yük olarak getirilmesini siz değerli İnegöllü hemşerilerimin taktirine bırakıyorum." diye konuştu.