Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!

İnegöl Belediyesi, beton yol uygulamalarına devam ediyor. Beton asfalt son olarak Organize Sanayi Bölgesi 5. Cadde üzerindeki deforme olmuş yolda uygulanıyor. 500 metrelik alanda devam eden beton yol uygulamasıyla yol yenilenirken; sürücülerin çilesi sona erdi.

Yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban, "Arkadaşlarımız yol ihtiyacı olduğunu tespit ettiler. Bu yolun artık kullanılamadığı, deforme olduğu yönündeki bize talepler üzerine yapılan tespitler neticesinde, burada da beton yol uygulamasını hayata geçiriyoruz. Arkadaşlarımız burada yer er 8 metre ve ileriye doğru genişleyen yol üzerinde 500 metrelik alanda çalışma yapacaklar. Şuana kadar yaklaşık 5 kilometrelik bir hattı beton yol ile kaplamış olduk. Bunların her biri farklı bir deneyim. Ancak arkadaşlarımıza daha sağlıklı kaplamalar oluşturabilmek için çalışın dedik. Bölgesinde belki de ilk uygulayan olduk ve her geçen gün de bu konudaki bilgi birikim, tecrübe ve hafızanın arttığını görüyoruz. Çok daha güzel olacak. Kullanılabilecek tüm alanlarda uygulanmış olacak" dedi.

1 kilometre asfalt yolun maliyeti ile 2 kilometre beton yol yapılabildiğini kaydeden Taban, "Ayağımızın toza ve çamura bastığı alanları bizim güzel güzel kaplayarak vatandaşımızı bu standartlara kavuşturmuş olacağız. Burada emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzde 15-20 alanın programı var. Biri bitince hemen diğerine geçiyoruz. Çalışmalarımız hızlı hızlı devam edecek. Özellikle arsaların olduğu bölgelerden ziyade yerleşik hayatın tamamen oluştuğu alanlarda bu kaplamaları yoğunlaştıracağız. Bir yandan altyapı çalışmaları bir yandan da üst yapı çalışmaları devam edecek." diye konuştu.