Yazılı açıklama yapan Başkan Fidan,

"Yerel seçimler öncesinde, Akpınar Caddesinde yaşayan hemşerilerimizin en büyük sıkıntılarından biri olan Kozluca Yolu ile Akpınar Caddesi kesişimindeki kavşağa trafik ışıkları yerleştirilmişti. Bunu gören çevre sakinleri yol çalışmasının da yapılacağından umutlanmış ancak aylardır en ufak bir çalışma yapılmaması nedeni ile umutları sönmüştür. Sormak istiyoruz, seçimlerin hemen arefesinde yapılan ışıklandırma çalışması acaba halkın menfaati için değil oy için miydi? Seçimden sonra bölge sakinlerinin probleminin çözülmesi için neden adım atılmadı?"

Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı

"Bilindiği üzere, söz konusu cadde üzerinde birçok site bulunduğu gibi cadde Kozluca ve Yeniyörük Mahallesi ile İnegöl Katı Atık Depolama Tesisi güzergahında olduğundan, yüklü katı atık taşıyan ağır vasıtalar da dahil olmak üzere birçok aracın geçtiği işlek bir caddedir. Caddenin kenarında genişletme ve kaldırım için yeteri kadar alan bulunmasına karşın araçların geçtiği dar yolda çocuklar da dahil bir sürü vatandaş yol kenarında yürümektedir. Hele ki yağışlı havalarda vatandaşlar ya çamur ve suyun içinden yürümek ya da araçların geçtiği yoldan yürüyerek canını tehlikeye atmak zorunda kalmaktadır."

"Vatandaşın sorunları sadece seçim öncesinde hatırlanmamalıdır! Allah korusun, yolun darlığı ve kaldırım olmaması nedeni ile bir kaza gerçekleşmesi halinde bunun vicdani yükümlülüğü çok ağır olacaktır. Vatandaşlarımızı ve özellikle de çocuklarımızı tehlikeden korumak için bir an önce Akpınar Caddesinde gerekli çalışmanın yapılması gerekmektedir." diye konuştu.