2000 yılında, Türkiye'nin mobilya başkenti İnegöl'de koltuk mekanizmaları alanında hizmet sunmaya başladık. Geçmişten geleceğe uzanan başarı yolculuğumuzda, değişen ihtiyaçlara yanıt vermenin gayreti içindeydik. Her biri alanında uzman kadromuzla, güncel gelişmelerin sadece takipçisi değil, öncü uygulayıcısı da olduk. İlk günden beri en doğru çözümlerin, en kaliteli ve dayanıklı ürünlerin tedarikçisi olduk. Yaklaşık 1000 m2'lik bir tesiste aylık 5000 somya üretim kapasitesi ile hizmet veriyoruz.

KALİTE VE GÜVEN NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ?

Altın borcu olanlar dikkat! Dev bankadan korkutan altın tahmini Altın borcu olanlar dikkat! Dev bankadan korkutan altın tahmini

Yaşam alanlarına değer katan ürünler, kaliteden beslenmeli. Uzun yıllar güvenle, mutlulukla ve huzurla kullanıma uygun olmalı. Bizim için başarı, müşterilerinizin (markanıza güvenenlerin) sizi sadece teşekkür etmek için aramasıdır. Çünkü biz, yılların emek ve çabasıyla var ettiğiniz markanızı bir bakıma bize emanet ettiğinizin bilincindeyiz. Tasarladığımız her ürünü, kendi evimize ürettiğimiz, görünmez olsa bile bizim ismimizi de temsil ettiği düşüncesiyle şekillendiriyoruz. Yaşam alanlarına değer katan ürün ve çözümler sunarken, kalitesiyle uzun yıllar güven, mutluluk ve huzur veren ürünleri, en yeni teknoloji ve tekniklerden faydalanarak üretiyoruz.

PEKİ, YA KULLANIM KOLAYLIĞI?

Ürünlerimizin sahip olduğu fiziksel dayanıklılığın en az yenilikler kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Koltuk profil iskeletleri üretirken profil kalınlığı, birleştirilme işlemi, mekanizmalar ve hatta yeni fikirleri hayata geçirirken bile ilk önceliğimiz kullanım kolaylığıyla dayanıklılığı buluşturmak. Her sezon farklı tasarımlarınız yaşam alanlarını süslerken, kullanıcı dostu ve güvenilir mekanizmaları markanıza değer katmak için hazırlıyoruz.

NİCE 20 YILLARA

Uzmanlığın kaliteyle, yeniliğin teknolojiyle buluştuğu bir sisteme sahip Uzungöl Metal. Doğal olarak, tüm ürünleriniz için en rahat, dayanıklı ve ideal çözümleri sunarak, başarı yolculuğumuzu kesintisiz bir şekilde sürdürmekte kararlıyız. Başarının samimiyet, istikrar ve güvenle harmanlandığı Uzungöl Metal'i markanıza çözüm ortağı olarak seçtiğinizde, birlikte nice 20 yılları kutlayacağımıza eminiz.