PAZAR GÜNÜ OYNANACAK MÜCADELE SAAT 15.00'TE

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 27. hafta maçları hafta sonu oynanacak. Puan hasretine Hacettepe Spor galibiyetiyle son veren İnegölspor, Utaş Uşakspor ile deplasmanda karşılaşacak. Uşak 1 Eylül Stadında Pazar günü oynanacak mücadele saat 15.00'te başlayacak. Mücadelenin hakemi ise Adem Sarıtaş.

İki takımın da ligde hiçbir iddiası bulunmuyor. Bordo Beyazlı temsilcimiz 38 puanla 8'inci sırada yer alırken; rakip ise 30 puanla 12'nci sırada bulunuyor. Teknik Direktör Fatih Akyel, Uşak deplasmanının her zaman zor olduğunu söyledi.

KAZANARAK DÖNMEK İSTİYORUZ

Deplasmanda kazanmak istediklerini aktaran Akyel, "Her ne kadar istediklerini bu sene alamasalar da, iyi oyuncuları var. Biz deplasmanda galip gelmek isteyeceğiz. Kendi oyunumuzu en iyi şekilde sahaya yansıtıp, kazanarak dönmek istiyoruz. Play-off çok zor bir ihtimal görünüyor ama matematiksel devam ediyor. Sonuçta İnegölspor'un bir prestiji var. İddiamız yok diye her maçımızı kaybedecek değiliz. Bunu göze alamayız."

"Hazırlık maçı dahi olsa, İnegölspor'un burada bir prestiji söz konusu. Biz bu prestiji yerle bir edemeyiz. Bütün oyuncularımıza şans vereceğiz. Genel kadromuzu oynatıp, onların içerisinde diğer oyuncularımıza şans verip, onları görebileceğiz. Şans bulacak arkadaşlarımızda şanslarını iyi değerlendirecektir. Uşak maçında Serhat kart cezalısı olduğu için aramızda olamayacak" dedi.

Fenerbahçe normal sezonu lider tamamladı Fenerbahçe normal sezonu lider tamamladı

HAFTANIN PROGRAMI

Keçiörengücü - Kastamonuspor 1966

Hacettepe Spor - Gaziantepspor

Sarıyer - Bodrumspor

Amed Sportif Faaliyetler - Sancaktepe Belediye Spor

Niğde anadolu FK - Gümüşhanespor

Yılport Samsunspor - Bayrampaşa

Manisaspor - Ankara Demirspor

Utaş Uşakspor - İnegölspor

Sakaryaspor - Eyüpspor