Kurban Bayramı'na Sayılı Günler Kala Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar? Kurban Bayramı'na Sayılı Günler Kala Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar?

EĞLENCELİ SEMİNER

Uludağ Üniversitesi Pazarlama Bölümü tarafından "İletişim kontrol altında" adlı seminer düzenlendi. Uludağ Üniversitesinde gerçekleşen seminere davetli olan olarak F.A Akademi kurucu eğitmeni Satış Pazarlama Uzmanı Ferit Aybar katılırken, seminere öğrencilerin ilgisi büyük oldu.

Öğrencilere; Satışta beden dilinin önemi, üretici satış, sektörel satış teknikleri ve etkili konuşma konularında bilgiler veren Aybar, pazarlama dünyasında fazlaca yaşanan hataları ve öğrencilerin nelere dikkat etmesi gerektiğini eğlenceli bir dille öğrencilere anlattı.

ÖNCE HEDEFİNİ BELİRLE

Aybar yaptığı konuşmasında; "Mezun olmadan önce ilk olarak hedeflerini belirlemelerini gerektiğini, İş aramak ve başarılı olmak zor bir süreçtir. Mezun olduğunuzda buna hazır olmanız gerekiyor. Öncelikle hedefinizi iyi belirleyip kendinize bir yol haritası çıkarmalısınız. başarının yolunun azimli çalışmaktan geçtiğini söyledi.

DONANIM İYİ OLMALI

Donanımı fazla ve kendine güven konularında kendinizi iyi hazırlayıp iş aramaya başlamanız gerekiyor" diyerek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Ferit Aybar, Pazarlama Bölümü Öğretim görevlisi Cihad Doğan ile birlikte hazırlanan seminer için teşekkür ederek, bu kadar donanımlı bir okul ve öğretmenleri olduğu için şanslı olduklarını hatırlattı.

Düzenlenen seminerinin sonunda, öğrencilerin sorularını cevaplayan Satış Pazarlama Uzmanı Ferit Aybar'a, Pazarlama Bölümü Öğretim görevlisi Cihad DOĞAN tarafından plaket verildi.