Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları

Parti binasında düzenlenen bayramlaşama programında konuşan İlçe Başkanı Aytekin Torun, "Bir ay boyunca sabrın ve şükrün manevi kılavuzluğuyla idrak ettiğimiz, dua ve ibadetlerle içimize çektiğimiz mübarek Ramazan ayını geride bırakırken bayrama kavuşmuş bulunmaktayız. Ramazan bayramı orucun mükafatı, dayanışma ve yardımlaşma hissiyatının, hatır sorma ve gönül alma hasletlerinin emsalsiz bir kaynağıdır. Bayramlaşmada sadece bedenler sarılmayacak, sadece eller tutuşmayacak; aynı zamanda kırılan kalpler onarılacak, incinen birlik ve beraberlik duyguları helalleşecektir."

"Çocuklar sevindirilecek, büyükler hürmetle ziyaret edilecektir. Bu bayramda dargınlıklar son bulmalı, sevgi, muhabbet ve coşku iklimi her şeye rağmen hakim olmalıdır. Ramazan Bayramının, insanımız arasına ekilmeye çalışılan ayrık otlarının temizlenmesi hususunda bir fırsat; yapay, kısır ve sonu olmayan tartışmaların bitirilmesi noktasında bir eşik olmasını özellikle temenni ediyorum. Türkiye'nin bayramlaşma ruh ve özgüveniyle her meselenin, her açmaz ve muammanın üstesinden geleceğine yürekten inanıyorum. İhtiyaç duyduğumuz davranış modeli, bayramlaşmanın manevi adap ve terbiye halini hayatımızın her alanına taşımakla anlam ve derinlik kazanacaktır. Her günümüzün bayram olmasını diliyorum." diye konuştu.

Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Demir ise "Mübarek Ramazan bayramımız; yurdumuza, ordumuza, üç hilal ve sembol olan kurdumuza, Bölünmeyecek vatan için, inmeyecek bayrak için ve dinmeyecek ezan için mübarek olsun. 1 ay boyunca hem bedenen hem de ruhen huzur dolu, sağlık dolu bir ay geçirdik ve bunun sonunda ise sabrın ve hoşgörünün mükafatı olarak bizleri bayram ile başka bir sevince bürüyen Yüce Allah'a şükürler olsun. Bayram hoşgörüdür, bayram kardeşliktir ve bayram birlik olup yan yana durmaktır" dedi.