Ziyarette konuşan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bingöl, "Öncelikle bizler ağırlayan Kulüp Başkanımız Münür Kanar ile yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz. İnegöl Ülkü Ocakları ve Yenice Ülkü Ocakları olarak, şehrimizin en önemli markaları arasında yer alan İnegölspor'umuzu hem ziyaret etmek hem de maske kampanyasına katılmak istedik. Üyelerimizle birlikte her daim İnegölspor'umuzun yanında ve destekçisiyiz. İnşallah bu sezon İnegölspor'umuzun hak ettiği 1.Lige çıkarız."dedi.

Yenice Ülkü Ocakları Başkanı Şahin Akın ise "Bende misafirperverlikleri için Kulüp Başkanımız Münür Kanar ile yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyoruz. Bizler elimizden geldiği kadar maske alarak kulübümüze destek vermek istedik. İnşallah ilerleyen dönemlerde bu desteğimiz artarak devam edecek."ifadelerini kullandı.

Bursaspor’da bir ayrılık daha yaşandı Bursaspor’da bir ayrılık daha yaşandı

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise "Ziyaretinizden dolayı hepimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Malumunuz korona virüsü nedeniyle liglere uzun bir süre ara verildi. Şimdi tüm tedbirlerimizi alarak tekrar toplandık. Maçların başlayacağı resmi tarih ve detayları bekliyoruz. Kulübümüze maddi destek sağlamak adına maske kampanyası başlattık. Maskelerimiz oldukça beğeni topladı ve çok şükür yoğun bir ilgi gördü. Ancak maske satarak kulübümüzün masraflarını karşılamamız mümkün değil. Kulübümüzü oldukça ciddi bir borçla devraldık. Gece gündüz çalışarak borç yükünden kurtulmaya çalıştık. Çok şükür borcu oldukça aşağıya da çektik. Bu arada da sportif başarıyı da yakaladık. İnşallah önce Play-Off'lara kalacağız ardından da 1.Lige çıkacağız. Bu süreçte herkesin hem maddi hem de manevi desteğini bekliyoruz. Ziyaretiniz için sizlere şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına tekrar çok teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.