31 Mart seçimleri öncesi 2 farklı yerde ortak canlı yayın programına katılarak; İnegöl'ün sorunlarını birlikte tartışan adaylar, seçim sonrası da bir araya geldiler. Cumhur İttifakı adayı olarak girdiği seçimi kazanan ve İnegöl Belediye Başkanlığı'na tekrar seçilen Alper Taban, Millet İttifakı adayı Hakan Özdemir, Saadet Partisi adayı ve İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ile Bağımsız Aday Kani Ahmet Erbay, İnegöl'ün yeni mekanlarından Çamlıca'da kahvaltıda bir araya geldi.

Yıldırım Gazetesi, Genç Gazete, İnegöl Online ve E-İnegöl muhabirlerinin ortak organize ettiği kahvaltı sonrası Başkan Alper Taban ve adaylar, basın mensuplarına teşekkür ederken; Çamlıca Kahvaltı & Et Mangal Sahipleri Bülent Temelli ve Muzaffer Yılmaz'a da hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı

Basın mensupları da kendilerini kırmayarak kahvaltıya katılan Başkan Alper Taban ve başkan adaylarına teşekkür etti. Ayrıca İnegöl'ün farklı siyasi düşünceleri bulunan hatta seçimlerde rakip olan isimlerin İnegöl ortak paydasında bir araya gelmesinin ülke siyasetine örnek olması temennisini de dile getirdiler.