Dernekten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "2010 yılından bu yana faaliyet gösteren grubumuz 2018 yılında dernekleşecek Uğultu Sanat Derneği adını almıştır. Derneğimizin yeni yerinin açılışı 20.07.2019 tarihinde İnegöl Belediye Başkanımız Sayın Alper TABAN ve ünlü oyuncu Cahit Kaşıkçılar'ın güzel katılımı ile gerçekleşti. Gittikçe büyüyen bir aile olan yetişkin ve çocuk grubumuzun yeni oyunları ve yeni yerimizde gerçekleşecek olan oda tiyatromuz ile faaliyetlerimize son hız devam edeceğiz.

"Açılış sırasında Belediye Başkanımız Alper TABAN "Böyle güzel bir dernek kurmanızdaki kararlılığınızdan dolayı öncelikle Uğultu Sanat Derneği'nin tüm üyelerini vamı gönülden tebrik ediyorum. İnegölümüze sanatı be tiyatroyu aşılamakta öncü olmanızı temenni ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" diyerek bizi onurlandırdı.

Ünlü oyuncu Cahit Kaşıkçılar'da "İnegöl'de böyle güzel bir derneğin olması çok mutluluk verici. İnşallah Uğultu Sanat Derneği olarak önemli projeler ile adınızı daha çok duyarız" dedi.

Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?

03.08.2019 tarihinde İnegöl 5. mevsim Kültür Merkezinde saat 14:00 ve 20:00da başarılı öğrencilerimiz olan çocuk ekibimizin ENİŞTENİN SUÇU NE? adlı oyunu oynanacaktır. Herkesi bekliyoruz"