ÜCRETSİZ TAŞINIYORDU

İnegöl'de faaliyet gösteren Starwood Orman ürünleri fabrikası sahibi sanayici Mehmet Yıldız tarafından yaptırılarak Milli Eğitime bağışlanan, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne şehir merkezinden öğrenciler bakanlık oluru ile ücretsiz olarak taşınıyordu.

Alınan karar ile Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'ndeki öğrenciler, taşımalı eğitim kapsamından çıkartıldı. Bu karar ile bu sene öğrenciler ücretsiz olarak taşınmayacaktı.

GÜREL SONUÇLANDIRAMADI

Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel'in kampüse öğrencilerin taşımalı eğitim kapsamında ücretsiz olarak götürülmesi konusunda yaptığı girişimler sonuçlanmazken 9 Eylül'de okulların açıldığı günde öğrenciler mağdur olmaması adına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş öğrencilerin imdadına yetişmişti.

BÜYÜKŞEHİR 3 AY ÜCRETSİZ TAŞIDI

Büyükşehir'in girişimleriyle öğrenciler 3 aylık süreçte, ücretsiz bir şekilde kampüse taşındı. Ücretsiz ulaşım Aralık ayı itibariyle son bulurken; öğrenciler bugünden itibaren ücretli olarak okullarına gidecek.

2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı 2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı

Öğrenciler için yapılan bilgilendirmede, "02.12.2019 Pazartesi gününden itibaren kampüse ulaşım sağlayan 622 nolu otobüsler ücretli olacaktır. Otobüslerin güzergah veya duraklarında bir değişiklik yoktur." ifadelerine yer verildi.