İnegöllü iş insanı Erhan Akgün'ün geliştirdiği 30 şehirde, 30 bin çocukla buluşmayı amaçlayan gezici festival başladı.

Hayırsever iş insanı Playland firmasının kurucu ortağı CEO'su Seydi Taş'ın desteklediği proje hakkında bilgi veren Erhan Akgün, "Türkiye'de bugüne kadar yapılan en büyük organizasyonlardan birisi. Festivalin startını 02 Nisan'da Bilecik'te verdik. 3 ay boyunca yollarda olup ülkemizin gelir seviyesi düşük, özel eğitime muhtaç çocukları, şehit ve gazi çocukları ile sevgi evlerinde büyüyen çocuklara öncelik vererek tüm çocukları bu mübarek aylarda sevindirmeye çalışacağız" dedi.

Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?

Bayram'da, yani 3-4 Mayıs İnegöl'de olacaklarını vurgulayan Akgün festivalin şu il ve ilçelerde kurulacağını sözlerine ekledi: "Bilecik, Kütahya Simav, Manisa Salihli, Uşak Banaz, Denizli Çivril, Afyon Dinar, Konya Akşehir, Ankara Polatlı, Eskişehir Sivrihisar, Bursa İnegöl, Isparta Merkez, Antalya Alanya, Karaman Merkez, Adana Pozantı, Hatay İskenderun, Gaziantep Nurdağı, Adıyaman Merkez, Elazığ Merkez, Tunceli, Erzincan, Sivas Suşehri, Tokat Niksar, Samsun Bafra, Kastamonu, Amasya, Karabük, Bolu, Düzce Akçakoca, Sakarya, İstanbul."