OTOPARK TEMALI' MOBİLYA MAĞAZASI

Türkiye'nin ilk ve tek 'Otopark temalı' mobilya mağazası Galerin Mobilya dün açıldı. Bursa-Ankara karayolu üzerindeki mağazanın açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, dernek ve oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak? 2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak?

"ŞIK DEKORASYONLARIMIZ YOK"

Açılışta konuşan firma ortaklarından Hasan Eroğlu; "Bizler 12 arkadaş bir araya geldik. Bugünün en zor işlerinden biri birlikte iş yapabilmek. Gönülleri tasarrufları bir araya getirebilmek. Rabbim bizleri bir araya getirdi. Ancak en önemlisi bundan sonra bu birlikteliği daha güçlü bir vaziyette devam ettirebilmek. Mobilya mağazamızda bir farklılık var. Neden daha fazla ödeyelim düşüncesini baz aldık. Mağazamızda şık dekorasyonlarımız yok. Dekorasyon harcamalarını sıfıra indirdiğimiz, müşterilerimize dekorasyon değil İnegöl mobilyasını sunduğumuz bir mağaza olacak. Etiket fiyatımız da net. Onun altında bir satış mümnkün değil. Üretici ve müşteri birbirini üzmeyecek. 10 TL dahi o etiket fiyatından düşemeyeceğiz. Mağazamızı büyük tuttuk. 4 bin 800 m2. Hem farklı fiyatları hem farklı modelleri bir araya getirmiş olduk. İki teşekkür etmek istiyorum. Mobilya mağazamızın yönetim kurulu başkanı Mehmet Furan abimiz. Kendisi öncülük etti. Kuzey Işıklar Reklam Ajansına da teşekkür ediyorum" dedi.

BİRLİKTELİKTE HAYIR VARDIR, BEREKET VARDIR

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise; "İşin başlangıç süreci birlikte olmaksermayeyi tecrübeyi bir araya getirerek; yeni şirketler, faaliyetler ortaya çıkarmak bizim kültürümüzde var. Son zamanlarda bunları gerçekleştiremiyoruz. Güzel bir birlikteliğe imza atan tüm ortakları kutluyorum. İnşallah birliktelikte hayır vardır, bereket vardır. Tasarımı farklı, konsepti farklı. İnşallah bu yeni bir heyecen getirir. Açılan her işyerinin bölgeye, şehre, ülkemize katkı sunduğunu biliyoruz. İnşallah 1 milyar dolar dış ticaret fazlası veren ilçemiz, bunu 1,5 hatta2 milyar dolarlara çıkarır" diye konuştu.

İNEGÖL YİNE BİR İLKİ YAPMIŞ

Son olarak konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocağa da şunları söyledi: "Valimiz ile birlikte yapılan denetim nedeniyle Belediye Başkanımız katılamadı. Kendisinin selamlarını iletiyorum. İnegöl gelişmeye, büyümete devam ediyor. İlkleriyle ünlü İnegöl yine bir ilki yapmış. Güzel bir mağaza olmuş. Her noktada büyüyen İnegöl, ekonomik anlamda da gelişimini sürdürüyor. Sanayicimiz, üreticimiz inşallah şu zor günlerden de kurtulur, daha günler görürüz. İşyerimiz ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun"