İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü'nün talimatıyla koronavirüs tedbirleri kapsamında görevli olan tüm kurumların ekipleri şehrin merkezinde toplandı.

Kaymakam Görücü, ayrıca beraberindeki Jandarma Komutanı Ferruh Mağden, Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, Hastane Başhekimi Hayrettin Göçmen ile birlikte sokaklarda gezerek, vatandaşlara uyarılarda bulunup, denetim yaptılar.

Muğla'da 3,9 büyüklüğünde korkutan deprem! Muğla'da 3,9 büyüklüğünde korkutan deprem!

Farkındalık oluşturma adına yapılan denetimlerde konusan Kaymakam Görücü, "Bugün ilçemizde farkındalık yaratmak istedik. Emniyet, Jandarma, 112 ve Zabıta ekiplerimiz, araçlarıyla sokaklarda dolaşarak maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılar yapıyorlar. Maske kullanımı konusunda ilçemizde önemli adımlar atıldı, önlemler alındı. Vakaların bitmesi için daha sıkı tedbirler almak zorundayız. İnsan sağlığı her şeyden önemli. Vakalarımızda az da olsa düşüşler var. Umarım önümüzdeki dönemlerde vakaları daha da aşağılara çekip, hattı sıfıra indirmek için herkes canla başla hizmet ediyor. Valiliğimizin aldığı karar gereği artık kamu kurumlarına, bankalara, avmlere girişlerde HES kodu istenecek. HES kodu olmayanların işlemleri yapılmayacak. İhlallere uymayanlara gerekli yaptırımları yapılacaktır" dedi.