5 ÖĞRENCİ İLE KATILDI

Sınıf öğretmenleri Ömer Vatansever rehberliğinde, Tales Matematik Olimpiyatlarına 5 öğrenci ile katılan Müşerref Muzaffer Samda İlkokulunun 3E sınıfının öğrencileri ilk aşamadaki sınav merkezinde 200 öğrenci arasında ilk dört sırayı alarak Aydın'da yapılan final yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

8., 11., ve 12. OLDULAR

Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu öğrencileri, final yarışmalarında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 8., 11., ve 12. elde ettiler.

Okul müdürü Ömer Göktürk yaptığı açıklamada;

"Tales matematik müzesinin 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflar arasında Türkiye çapında düzenlemiş olduğu 3.Ulusal Tales Matematik Olimpiyatlarına okulumuz 3E sınıfı öğretmeni Ömer Vatansever tarafından hazırlanan öğrencilerimizden Mustafa Berat Akkaya, UğurAtuk, Rasim Göktürk Ölmez, Ayberk Alp Killikçi ve Ayberk Güneş yarışmalara katıldı."

"Öğrencilerimiz Aydın'da yapılan finallerde ise 100 puan üzerinden Mustafa Berat Akkaya 77 puanla Türkiye 8'ncisi, Uğur Atuk 76 puanla Türkiye 11'ncisi, Rasim Göktürk Ölmez 75 puanla Türkiye 12'ncisi olarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Bu başarının kazanılmasında büyük emeği olan sınıf öğretmenimiz Ömer Vatanseveri tebrik ediyoruz. Ayrıca Öğrencilerimizi ve onlara destek veren velilerine de teşekkür ediyoruz." dedi.

Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı