Yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı programda konuşan İlçe Başkanı İsmail Karaman, "Bugün; imkansız gibi görünen çetin bir mücadelenin ardından kazanılmış ve yüce Türk Milletine armağan edilen en büyük hediyelerden birisi olan Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. yıldönümünü milletçe gurur ve coşku içerisinde kutluyoruz. Aziz şehitlerimizin acılarını, kahraman gazilerimizin fedakarlıklarını da yüreğimizde hissediyor, bu kahramanlıkların neticesi olarak Türkiye Cumhuriyetinin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak ilelebet yaşayacağını biliyoruz."

Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi

"Bu bilinçle her gün bir basamak daha yükselmek için neler yapabileceğimizin hesabını yapmalı, emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonrakilere çok daha iyi koşullar altında teslim etmeliyiz. Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında, her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme ve milli birlik ve beraberliğimizi gösterme günüdür. Bugün, bizi millet yapan yüksek değerlerimizin daha gür sesle yüceltileceği, geçmişte olduğu gibi tek yürek olarak haykırılacağı, el ele, gönül gönüle, geleceğe daha bir güvenle bakılacağı gündür."

"Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümü vesilesiyle birlik ve beraberliğimizin timsali olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu ve saygıyla anıyor ve kıymetli İnegöl Halkımızın Cumhuriyet Bayramını şahsım ve İyi Parti İnegöl Yönetimi adına kutluyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene" diye konuştu.