Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?

400 DAVETLİ KATILDI

Kemalettin Sami Paşa caddesindeki lokal binasında verilen iftara 400 civarında davetli katıldı.İftar Programina biraz gecikmeli olarak belediye bşk. Alper Taban, bşk yardımcıları Rıdvan Kocaaga, Durmuş Aydın, Turgay Yel,MHP İlçe bşk Önder Torun, MYO müdürü Prof Hikmet Sami Yıldırimhan, Kent konseyi başkanı Haydar cerrah, ilce spor Md. Yusuf Şevki Yücel, bazı Meclis üyeleri, STK başkanları ve 400 civarında üyeler katıldı.

KARDEŞLİK İKLİMİ SÜRSÜN

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan dernek başkanı Muhammet Ergün: "Sizleri bu mekanda ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Ramazan'da yakaladığımız bu kardeşlik ikliminin diğer zamanlarda da devam etmesini diliyorum. Allah kardeşliğimizi daim etsin" dedi.Daha sonra belediye bşk yard Rıdvan Kocaaga kısa bir konuşma yaptı: "Sizlerle Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Alper başkanım in selamı var, programa biraz gecikmeli katılacaklar. İnegöl her zaman özel ve güzel bir ilçedir ama bu güzellik Ramazanda çok daha anlam kazanıyor. İyiki varsınız." dedi.