25 YILLIK GEÇMİŞ

6-14 ağustos'ta yapılacak olan tercih dönemiyle alakalı açıklamalarda bulunan İMYO Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan, "Geleceğinizi şekillendirmenizdeki en önemli adımlardan biri olan üniversite tercih sürecine başladık. Doğru meslek seçimi sahip olunan hayatın etkin, verimli ve mutlu bir şekilde yaşanmasına imkan vermektedir. İnegöl Meslek Yüksekokulu bünyesinde barındırdığı bölümlerle sizlere gerek mesleki gerekse sosyal anlamda birçok katma değer sağlamaktadır. İnegöl Meslek Yüksekokulu 25 yıllık geçmişi ile mezun ettiği her bir öğrenci ile bunu ispat etmiştir."

İLK VE ACİL YARDIM' BÖLÜMÜ AÇILDI

"Mezun öğrencilerimiz, bugün farklı sektörlerde nitelikli iş gücü ve girişimci olarak Türkiye'nin ve dünyanın farklı coğrafyalarında ekonomiye, istihdama, sosyal ve kültürel gelişimlere doğrudan etki eden bir konumdadır. Türkiye'nin sağlık alanındaki yatırımlarına ve dünyaya model olan atılımlarına katkı sağlamak, insan yaşamının sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesine yardımcı olmak için 'İlk ve Acil Yardım' bölümümüz ile nitelikli ve uygulamalı eğitimimize de bu sene başlıyoruz. Ekonomiye sağladığı doğrudan etki, nitelikli ve uygulamalı eğitim, staj ve işyeri eğitimi, alanında uzman akademik kadrosu, bu yıl açılan yeni bölümüz ve artan kontenjanlarımız ile öğrencilerimizi İnegöl Meslek Yüksekokulu'na bekliyoruz. İnegöl Meslek Yüksekokulu takip eden değil, takip edilen bir yer." diye konuştu.

Okulun resmi maçına seyirci olarak götürülen öğrenci kaleci yapılınca sakatlandı Okulun resmi maçına seyirci olarak götürülen öğrenci kaleci yapılınca sakatlandı