Evlerinde her gün 1 gram altın üretiyorlar Evlerinde her gün 1 gram altın üretiyorlar

İstiklal Caddesi üzerinde başlanması planlanan parkomat uygulaması gelen tepkiler sonrası kaldırıldı. Cadde üzerine asılan tabelalar kaldırıldı.

HEM ESNAF HEM KONUT SAHİPLERİ MAĞDUR OLACAK

İYİ Parti belediye meclis sözcüsü İsmail Karaman dün gerçekleşen İnegöl Belediye Meclisinde söz alarak İstiklal Caddesi üzerinde başlayan parkomat uygulamasına tepki göstererek "Orada dikey parklanma vardı. Parklanmalar yataya çevrilmesinden sonra trafik sorunu ortadan kalktı. Orası ücretlendirilmesinin ardından oradaki hem esnaf hem de konut sahipleri mağdur olacak. Orada parklanma ücretleri ile alakalı dedikodular oluştu" demişti.

YOĞUNLUĞUN ARTMASINDAN DOLAYI YAPILDI

Konu hakkında konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban "Yoğunluğun artmasından dolayı bu uygulamaya geçildiğini belirteyim. Malumunuz sabahtan akşama kadar orada yatan araçlar var. Bu sebepten dolayı esnafın dükkanına girilemeyen alanlar var. Buralar şehrin en merkezi bölgeleri geçmişte de Atatürk Bulvarı, Nuri Doğrul ve Ahmet Akyollu caddeleri üzerinde benzer şekilde vatandaşların arabasını saatlerce bıraktığını görmüştük. Bununla alakalı da benzer uygulama yapıldı." İfadelerini kullanmıştı.

TEPKİ OLUŞMUŞTU

Sosyal medya üzerinden birçok vatandaş ise İstiklal Caddesi üzerinde başlaması planlanan ücretli park uygulamasına tepki göstermişti.

PARKOMAT TABELASI KALDIRILDI

Gelen tepkiler sonrası İstiklal Caddesi üzerinde bulunan parkomat ve ücret tarifesinin bulunduğu tabelalar kaldırıldı.