Hür Tarım Orman Sen Genel Başkanı Muzaffer Genç İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğünün yetersizliği ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

BÜROLAR DÜZENLENMELİ

Genç konuşmasında şunları kaydetti: "Biz Tarım ve Orman Bakanlığı olarak Türkiye'nin her ilinde ve ilçesinde örgütlenmiş 100 binin üzerinde çalışanı olan devasa bir örgütüz. Tarımla ilgili gıda işletmelerinin denetimleri, hayvan hastalıkları, aşılama, küpeleme, hayvan sevk işlemleri, hayvansal işletmelerin denetimleri, bitkisel hastalıklar, bitkilerin ilaç ve gübreleri denetimi vb. onlarca görevi yapmaktadırlar bu hizmet binasında. Tüm bu hizmetler ilçe tarım müdürlüğü binasında ve bahçesinde yer alan konteyner içinde yürütülmektedir. Hizmet binamıza günde 300-400 çiftçi gelmektedir. Günün 8 saatini geçirdiğimiz bu ortamların bizlere ve hizmet sunduğumuz kişilere yakışır bir şekilde bürolarımızın düzenlenmesi yapılmalı ki dile getirdiğimiz işleri yürütürken işine motive olan sonucunda iş verimliliği artmış bir sonuçla karşılaşalım. Çalışma ve fiziksel ortamın düzenlenmesi çalışanın sağlığına, psikolojisine ve iş verimine katkısı olmasını, sonuçta çalışanın performans değerlemesinin artması kurum tarafından önemsendiğinin gösterilmesi istenmekte ve beklenmektedir."

İNEGÖL'E SAHİP ÇIKIN

"İnegöl'e tarımın yapmış olduğu katma değerin karşılığını ve değeri alamadığı için İnegöl'e bu bina yakışmıyor. Bu sorunun bir an önce giderilmesini istiyoruz. Sayın İlçe Kaymakamımıza, Sayın İl Valimize ve Sayın Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişçi'ye bu güzel ilçemize sahip çıkmalarını ve biran önce bu çalışma ortamlarının iyileştirilmesi için harekete geçmesini bekliyoruz."

MOBİLYACILARA DA SESLENDİ

Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap

"Buradan mobilyada marka olan İnegöl'deki iş insanlarına seslenmek istiyorum. Dünyada söz sahibi olduğunu göstermek istiyorsanız ve burası sizin içinize siniyorsa buna da bir sözümüz olmaz."

ODALAR DA ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKSUN

"Son olarak tarımda söz sahibi olan odalara ve tarım sektörüne de seslenmek istiyorum. Sizlerde elinizi taşın altına sokun ve İnegöl'e yakışır hizmet binası için hep birlikte elimizden geleni yapalım."