İnegöl spor amigosu Tevfik Taşkın, saat 13:30'da Hekimoğlu Trabzon ile oynanacak son derece kritik maça gönlü İnegölspor'la dolu olan sporseverleri davet etti.

Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu

İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın bu önemli maç öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Takımın ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu başarılı futbolun karşılığı olarak iyi sonuçlara imza atması Play Off yolunda önemli her geçen maç var olan ümitleri arttığını görüyoruz. İnegöl ile her zaman taraftar arasında yaşanan bütünleşme futbolcuların motivasyonlarının daha da artmasını sağladığı gibi futbol olarak başarılı bir görüntü ortaya konulmakta olduğunu görmekteyiz . Play Off yolunda emin adımlar ile ilerlediğimiz şu dönemde takımın en itici gücü konumunda olan taraftar desteğinin son derece önemli bir dönem içerisine girmiş bulunuyoruz. Bir hafta önce deplasmanda Hacettepe takımını 2-1 yenmemizin ardından kazanılan 3 puanın sonrasında gurupta ilk 5 içerisinde yer alarak Play Off yolunda önemli bir adım atmış olduk"

İnegölspor'un her maçının adeta bir final niteliğinde geçeceği şu haftalarda başarıya giden yolun taraftar desteğinin daha da artması ile mümkün olacağını söyleyen İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın; "Bu önemli dönemin ilk maçı olarak nitelendirdiğimiz Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Hekimoğlu Trabzon takımı ile oynayacağımız maçı 6 puan olarak görmekteyiz. Spor severlerden beklentimiz böylesine önemli kritik bir maçta şanlı İnegölspor'umuzu destek için tribünlere davet ediyoruz. Bu maçta kenetlenerek, takımın maçı kazanmasında pay sahibi olalım. Haydi İnegöl haydi büyük İnegöl spor taraftarı. Sen yoksan bir kişi eksiğiz. Bunun işin sonu Play Off olsun. İnanmak başarmanın yarısıdır. Hep birlikte başarmak içinde Hekimoğlu Trabzon maçında şehir stadında buluşalım. Gün birlik günü. Gün İnegöl spor günüdür" dedi.