İnegöl dün 10 saati aşkın süre susuz kaldı. BUSKİ kaynaklı olarak İnegöl Belediyesi ilk olarak " Sehir merkezine su tasiyan ana su borusu hattinda meydana gelen patlak nedeniyle saat 14:00 dan, 20:00 a kadar ilce merkezinde su kesintisi yapilacaktir" duyurusunu geçti.

6 saatte sorun çözülmeyince İnegöl Belediyesi BUSKİ kaynaklı bir mesaj daha geçti : "Sehir merkezine su tasiyan ana su borusu hattinda meydana gelen ariza nedeniyle devam eden su kesintisi ile ilgili BUSKI ekiplerimizin onarim calismalari devam ediyor. Saat 21.30 itibari ile sebekeye su verilmesi saat 24.00 itibari ile calismalarin tamamlanacagi BUSKI yetkililerimizce bildirilmistir. Halkimiza onemle duyurulur"

Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap

10 saati bulan çalışma Mahmudiye Mezarlığı yanında muhtarlık önünde yapıldı. Edindiğimiz bilgilere göre çelik ana su borusu deforme oldu ve patladı. İnegöl'ün altyapısı dün bir kez daha çöktü. İnegöl 10 saat susuz kaldı.