SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ TEBRİK ETTİ

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, yaptığı yazılı açıklamada; "Korona virüsü maalesef dünyanın tüm bölgelerinde görülen bir virüs olup insanlığı tehdit eder duruma gelmiştir. Ülkemizde erken alınan önlemler başarılı olmuş ancak mücadele tüm kurum ve kuruluşlar kadar her vatandaşımıza da düşmektedir. Sağlık Bakanlığımızın tüm açıklamaları ve önerilerine vatandaşlarımızın hassasiyetle riayet etmesi virüsle mücadelenin olmazsa olmazıdır.

Yakın zamanda yurt dışı öyküsü olan tüm vatandaşlarımızın 14 günlük karantina sürecine riayet etmesi önem arzetmektedir. Yüksek ateş şikayeti olan hastalarımızın 112 ASH ni arayarak hastaneye naklini istemesi tavsiye edilmiştir. Hastanelerimize acil bir durum olmadığı sürece gidilmemesi , gidilecekse 182 randevu hizmetinden randevu alınıp gidilmesi önem arzetmektedir"

EVİNİZDE OTURUN

"Bizler tüm sağlık ordusu çalışanları olarak siz değerli vatandaşlarımıza hizmet için görev başındayız, sizlerde bizler için lütfen evinizde oturun diyoruz. Sağlık tesislerimizde çalışanlarımıza risk durumuna göre bakanlığımızın ilgili talimatları gereğince kişisel koruma ekipmanlarının temini konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini ve takibini tüm sağlık yöneticilerimizden bekliyoruz.

Yol hipnozu nedir? Dönüş yolunda Yol Hipnozu olmayın! Yol hipnozu nedir? Dönüş yolunda Yol Hipnozu olmayın!

Sıkıntı yaşayan arkadaşlardan tarafımıza bilgi vermelerini bekliyoruz. Sağlık bakanımız başta olmak üzere süreci en iyi şekilde yönetmek için çaba sarfeden tüm sağlık emekçilerini tebrik ederim. inşallah sağlık çalışanlarının emeklerinin karşılığını almaları konusunda mücadelemiz artarak devam edecektir"