Süper Amatör Ligde heyecan bu hafta İnegöl takımları için deplasmanda atacak. A grubunda Kafkasspor, Karadeniz Güvenspor ve Kurtuluşspor ile B grubunda İnegölspor, deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek. Gençlergücü ile Yenicespor ise haftayı maç yapmadan geçirecek.

Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”

KAFKASIN SON ŞANSI

Geçtiğimiz hafta Örnekköy"ü 12-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Kafkasspor, ligin güçlü ekiplerinden Burgazspor"a konuk olacak. 14.00"de başlayacak karşılaşmadan Kafkas Kartalı 3 puanla ayrılması durumunda ilk 3 şansını sürdürecek. Mağlubiyette ise Kafkasspor"un şansı iyice azalacak. Geçtiğimiz hafta sahasında 2.sırada yer alan Zaferspor"u 4-0 mağlup eden Karadeniz Güvenspor ise bu hafta Demirtaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Grubun diğer bir temsilcisi Kurtuluşspor ise bugün saat 14.30"da Örnekköy"e konuk olacak.

İNEGÖL, ORHANELİ DEPLASMANINDA

Süper Amatör lig B grubunda ise lider Gençlergücü haftayı bay geçirirken, zirve takibini sürdüren Yenicespor, Kocatepespor"un ligden çekilmesi ile haftayı maç yapmadan 3 puanla tamamlayacak. Yavuzselim"i son dakika golü ile deviren diğer temsilcimiz İnegölspor ise deplasmanda saat 14.00"de Orhanelispor ile karşılaşacak.