İnegöl Belediyespor Kapalı Spor Salonunda düzenlenen şenliğe Starwood A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldız, Ağaç İş Sendikası Genel Başkanı Mürsel Taşçı, yönetim kurulu üyeleri, Starwood A.Ş. çalışanları ile çocukları katıldı.

BİZLER STARWOOD ÇALIŞANLARI OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Programın açılış konuşmasını yapan Starwood Çalışanları Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Zafer Yiğit, "Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Hüseyin Yıldız beye, Ağaç-İş Sendikasının değerli genel merkez yöneticileri, kıymetli çalışma arkadaşlarım ve yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklar. Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu alanda, hem dünyada bir ilki oluşturmakta, hem de atamızın aziz hatırasını en yoğun ve güzel biçimde yad etmek olmalıdır. 23 Nisan gibi milli bayramlarımızın önemli bir anlamı daha vardır; bu bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, millet olarak tasada ve kıvançta bir olduğumuz günlerdir. Bugün de bizlere bu cennet vatanı canları ve kanları pahasına emanet eden aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Starwood ailesinin değerli üyeleri; bizler Starwood çalışanları olarak büyük bir aileyiz. Bugün burada birlik ve beraberlik içerisinde çocuklarımız ile güzel vakit geçireceğiz. Bugünden sonra da bu tür organizasyonlarla hep birlikte olup, ailemizi büyüteceğiz. Kıymetli çocuklar; sözlerime son verirken başta böyle bir etkinliğin oluşmasında maddi manevi bizlere destek veren sayın patronumuz Hüseyin Yıldız beye ve organizasyonda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve siz kıymetli çocuklarımıza teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyoruz" dedi.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

‘Ben Vladimir Putin’ kitabının tanıtımı yapıldı ‘Ben Vladimir Putin’ kitabının tanıtımı yapıldı

Konuşmanın ardından program etkinliklerde devam etti. Çocuklar, gün boyu gönüllerince eğlendiler. Etkinlik yüz boyama etkinlikleri ve pamuk şeker ikramlarıyla da devam etti. Ayrıca23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Starwood çalışanlarının çocukları arasında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye girenlere Starwood A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldız tarafından madalya ve hediyeleri takdim edildi.