Starwood A.Ş kurulduğu ilk günden beri çalışanlarının gelişimine ve eğitimine yatırım yapıyor. Yapılan tüm eğitim faaliyetlerini 2015 yılında Starwood Akademi çatısı altında toplayan firma, sadece Starwood çalışanlarının eğitimine katkı sağlamakla kalmıyor aynı zamanda tecrübe ve bilgi birikimini mobilya sektörünün faydasına sunarak ülkemiz için önemli bir katma değer yaratıyor. Sektörün kurumsallaşma ihtiyaçları doğrultusunda talepte bulunan firmaları çözüm ortakları ile buluşturarak önce İnegöl, sonra ülkemizin mobilya sanayisi için değer üretmeyi hedefliyor.

Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!

Starwood Akademi bünyesinde, kurum kültürü yaratma eğitimlerinden mesleki gelişim eğitimlerine, işin ustası eğitimlerinden kişisel gelişim eğitimlerine kadar pek çok başlık altında eğitimler veriliyor.

Bu kapsamda Starwood Akademi de "Eğitimcinin Eğitimi Programı" başladı. Bu eğitimde iç eğitmenlerin yetişmesi amaçlanırken, iş hayatında sunum yapma ve iletişim becerilerini geliştirmek isteyen herkese fayda sağlayacak bilgiler verildi. Eğitimci, yazar Hülya Mutlu'nun verdiği eğitimde tasarım odaklı düşünme yaklaşımı ile eğitim tasarlama, eğitmenin psikolojik sermayesi, eğitimde hikayeleştirme ve mizahı kullanma, soru sormanın gücü ve beden dili gibi konular anlatıldı.

İnegöl'deki bir otelde gerçekleşen eğitimde çift aşı, maske ve mesafe gibi pandemi önlemlerine çok dikkat edildi. İki gün süren eğitim, iş hayatında iletişimin dinamiklerine odaklanılarak hazırlanmış olmasıyla birlikte yaşamın her alanında fayda sağlayacak bilgileri içeriyordu. Farklı periyotlarla tekrarlanacak olan "Eğitimcinin Eğitimi" programı, katılımcıları tarafından ilgi ile karşılandı.