4'ÜNCÜ KEZ DÜZENLENİYOR

İnegöl Belediyesi, 3 yıldır Başkanlık Kupası adı altında düzenlediği organizasyonu bu yıl Okullar Arası Spor Festivali adıyla hayata geçiriyor. 4'üncü kez düzenlenecek olan organizasyon, bugün İnegöl Belediyesi Spor Salonunda masa tenisi müsabakalarıyla start aldı.

7 branşta 34 ayrı kategoride düzenlenen Okullar Arası Spor Festivalinde 36 ortaokul ve 30 lise olmak üzere toplam 66 okuldan 4200 öğrenci mücadele ederken, yıldızlar masa tenisi müsabakalarıyla başlayan Okullar Arası Spor Festivalinin ilk müsabakalarına Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ile Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Er de katıldı. Öğrencilerin birbirinden çekişmeli mücadelesini izleyen Başkan Yiğit ve Şube Müdürü Ayfer Er, tüm sporculara başarılar dileklerini iletti.

MASA TENİSİNDE 270 SPORCU KIYASIYA YARIŞIYOR

İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği

Müsabakalar oynanırken bir açıklama da yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, "İnegöl Belediyesinin bu yıl 4'üncüsünü düzenlemiş olduğu Okullar Arası Spor Festivalinin bugün başlangıcını yapmış bulunuyoruz. Yaklaşık 270 masa tenisi sporcumuz ile müsabakalara başlandı. İnşallah 40 gün sürecek olan İnegöl Belediyesi Okullar Arası Spor Festivalinin sağ salim bitmesini temelli ediyoruz. Bu organizasyonumuzu biz 4 yıldır yapıyoruz ve Bursa'mızın önemli spor organizasyonların arasına girdi. Tabi bunu yaparken bizim paydaşlarımız var. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Spor Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ediyoruz. Kendilerine de vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum ve tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Er ise "Geçmiş yıllarda Başkanlık Kupası adıyla düzenlenen organizasyon, bu yıl festival olarak düzenleniyor. Gerçekten festival ismini kullanmakta haklılar. Gördüğünüz gibi festival havasında geçiyor. Öğrencilerimiz gayet mutlu. Belediyemize spora verdiği destekten dolayı ve çok sayıda öğrencilerimizi spora teşvik ettiğinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.