BU BÜYÜK VE YENİ (!) MÜJDE İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ!

İyi Parti İnegöl İlçe Başkanı Fikret Fidan, yaptığı yazılı açıklamada; "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş geçtiğimiz günlerde ilçemizi ziyaretinde "2020 Yılının İnegöl için altın yıl" olacağını söyledikten sonra altyapı ilçemizin altyapı sorunlarının giderileceği müjdelemişti. Bu büyük ve yeni (!) müjde için teşekkür ediyoruz!"


TEMELLİ SÖZ VERMİŞTİ

"2013 yılının mart ayı sonunda dönemin AKP İlçe Başkanı Bülent Temelli, bir dernek ziyaretinde Büyükşehir Belediye Yasası'nın İnegöl'e faydalı olacağını savunurken, altyapıya harcanacak parayı örnek vermiş ve altyapı için "3.5 senede Gemlik'e 51 milyon lira harcayan Büyükşehir, 110 milyon gibi bir parayı İnegöl'e harcayacak demektir." demişti! Yani bu açıklama bakarsak, yapılacak altyapı 7 yıl önceden gelecekti!"

Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir

ALTEPE DE YAPACAKTI

"2016 yılının haziran ayında İnegöl Belediye Başkanı olan Alinur Aktaş, dönemin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye İnegöl'deki altyapı çalışmaları için "İnegöl'ün yıllardır büyüyen nüfusuna, ekonomisine ve ihracatına paralel olarak altyapısıyla ilgili birikmiş sıkıntıları vardı. Artık ilçedeki sorunlara en ciddi neşter vuruluyor. İşin ilk etabında 21 milyon TL değerinde yapılan yatırımlarla ilçenin sorunları büyük ölçüde çözülecek.

Altyapıdan kırsala ve İnegöl Belediyesi'nce projelendirilen yatırımlarla gelişen ve büyüyen, Bursa'nın da merkezden sonra en büyük ilçesi olan İnegöl, daha da güzel günlere ulaşacak." diyerek teşekkür etmişti!


2017 Eylül'ünde dönemin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "İnegöl Altyapısına 500 Milyonluk Dev Yatırım" başlığıyla yapılan haberde, "Altyapı çalışmalarını vatandaşlar tarafından görünmediği için genellikle altyapıya büyük kaynak aktarılmaz.

Ancak biz sağlıklı bir kentin ancak sağlıklı bir altyapı ile var olacağına inanıyoruz. Bu nedenle de sağlıklı bir altyapı için hiçbir yatırımdan kaçmıyoruz. Bugüne İnegöl ilçemizde tamamladığımız ve devam eden altyapı projeleri 200 milyon TL'yi aşmış. Bunun yanında BUSKİ İnegöl'e 300 milyon TL'lik daha yatırım yapmanın planlarını hazırlıyor. Bu demek oluyor ki İnegöl'de sadece altyapıya Büyükşehir tarafından 500 milyon TL kaynak aktarılıyor." şeklinde açıklama yapmıştı"

MÜJDE SAYMAKLA BİTMİYOR

"2017 Aralık ayında ise Alinur Aktaş bu defa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla konuştuğu İnegöl Belediye Meclis Salonunda, İnegöl altyapısının sil baştan yenileneceği müjdesini vermişti!İnegöl aynı İnegöl, alt yapı aynı alt yapı, sorun aynı sorun! Müjde ise saymakla bitmiyor, her konuşmada ayrı bir müjde veriliyor! Bizler ise bir an önce vaatlerin icraata dönüştüğünü görmek istiyoruz. En büyük korkumuz ise müjdelerin tramvay projesi gibi hayal olması ya da belediye sarayı gibi yarıda kalmasıdır"ifadelerini kullandı.