İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği
Güldüren, yaptığı açıklamada, az da olsa play-off umutlarının olduğunu söyledi.
İKİ RAHAT TAKIM
Pazar günü sahalarında Sarıyerspor'u ağırlayacaklarını ifade eden Güldüren, "Bizim biraz da olsa play-off umutlarımız var. Sarıyer ile Pazar günü evimizde karşılaşacağız. Yani grubun iki rahat takımı karşı karşıya gelecek. İnşallah kendi evimizde ve taraftarımızın önünde oynayacağımız maçta galip geliriz. Play-off ümitlerimizin çok az olmasına rağmen biz hala play-off'u kovalamayı düşünüyoruz. Ama bu bizim elimizde değil rakiplerimizin elinde. Onlar puan kaybedecek bizde 4'te 4 kazanmamız gerekiyor. Biz önce kendi oynayacağımız maçları kazanıp, rakiplerden gelecek olan skorlarla ümidimizin kalıp kalmayacağını göreceğiz."dedi.
TARAFTARA SESLENDİ
Taraftarlara seslenen Güldüren, "Taraftarımız iyi günde kötü günde her zaman bizim yanımıda. İnşallah bu haftada kendi sahamızda oynayacağımız Sarıyer maçında oları aramızda görmek istiyoruz. Biz her zaman söylüyoruz. İnegölspor taraftarları her zaman camiasının futbolcularının yanındadır. Ne kadar play-off ümitlerimiz az olsada bu haftaki maçımızda taraftarlarımızı her zaman olduğu gibi yanımıza bekliyoruz."diye konuştu.
EKSİKLER ÇOK
3 oyuncunun sezonu kapattığını dile getiren Güldüren şöyle konuştu: "Mustafa Vargel, Mümin Aysever ve Gökhan Güleç sezonu kapattı. Bilal Özdemir sakatlığı bulunuyor. Raif Demir'de Giresun maçı sonrası gıda zehirlenmesi yaşamıştı. Bakıldığında 17-18 kişiyi tamamlayıp Sarıyer maçında istenilen skoru almaya çalışacağız."
.