Maçın ardından konuşan Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, "Bu maçlar gergin maçlar. Bir savaşın içerisindeyiz. Kendi işimizi doğru yapmamız lazım. Ben ona inanıyorum. Çok iyi mücadele bekliyordum. Oyuncularımız aslanlar gibi mücadele ettiler. 3 puanı hak ettik zannediyorum. Önemli bir kırılma maçıydı. Sonuçlar bizim lehimize oldu. Kırılma noktaları bizim için iyi oldu. Puan yada puanlara hiç fark etmez artık bakacağız. Hepsi bizim final." dedi.

Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise "Alacağımız puan çok değerliydi. 3 puan 6 puan değerindeydi. Alttaki rakiplerde de çok sürpriz sonuçlar çıktı. Bizde şaşırdık. Ama bu dakikadan sonra futbolda bütün sürprizler olabilir. Ben buradan teknik heyetimi, takımımı, futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ayrıca Kahramanmaraşspor'a bir sayfa açmak istiyorum. Bize çok ilgi gösterdiler ve çok iyi misafirperverlik ettiler. Onlara öncelikle teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyorum. Yolları inşallah açık olsun." diye konuştu.