21-26 Ocak tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleştirilen İMOB 2020 mobilya fuarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, son yılların en iyi fuarının İMOB 2020 olduğunu söyledi.

İNEGÖLLÜ MOBİLYACILAR FARKINI ORTAYA KOYDU

İMOB 2020'ye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İnegöllü mobilyacıların da fuara çok iyi hazırlandığını dile getirdi. Harcanan emeğin karşılığının da güzel olduğunu belirten Ayhan, "İMOB 2020 fuarı güzel bir şekilde sonuçlandı. Yurt içinden ve yurt dışından tahminimizin üzerinde ziyaretçinin geldiği bir fuardı. Özellikle İnegöllü mobilyacılarımızın çok iyi hazırlandığı, yeni modeller, yeni renkler, yeni tasarımlar, güzel stantlar ile misafirlerini de en iyi şekilde ağırlayarak fark oluşturduğu bir fuar oldu. Tüm bunlar neticesinde sonuç olarak iyi bir fuar geçtiğini düşünüyorum hem İnegöllü mobilyacılarımız adına hem de ülkemizdeki diğer mobilyacılar adına" dedi.

SON ZAMANLARIN EN İYİSİ

Fuarda 200'ün üzerinde İnegöllü firmanın yer aldığını da hatırlatan Başkan Ayhan, "Firmalarımızın çoğunu da İnegöl protokolümüzle birlikte ziyaret etme fırsatımız oldu. Herkesin bize söylediği şuydu; son zamanların en iyi fuarı... Biz de firma olarak ve Mobilyacılar Odası olarak bu söyleme katılıyoruz. İnegöl adına, mobilya sektörü ve Türkiye adına güzel bir fuar geçti. Bunun yansımaları bütün İnegöl'e olacaktır. Herkese buradan iş çıkacaktır. Personel eksiği olanların da personel alacağını ve bu fuarın istihdama da katkı sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Karpuzun Dilim Fiyatı Cep Yakıyor! Karpuzun Dilim Fiyatı Cep Yakıyor!

İNEGÖL DİK DURDU

Başkan Ayhan, İnegöllü mobilyacıların İMOS VE MOSFED önderliğinde gösterdiği birlik ve beraberliğe de değinerek, "Öncelikle İnegöllü mobilyacılarımızı bu güzel hazırlıkları için tebrik ediyorum. İnegöl bu fuarda hem kalitesini hem gücünü gösterdi. Aynı zamanda başta Ahmet Güleç olmak üzere MOSFED Federasyonunu da tebrik ediyorum. İMOS Başkanımız Okan Güler'i, Ticaret Sanayi Odası Başkanımız Yavuz Uğurdağ'ı tebrik ediyorum. Orada 2021 sözleşmeleri için birlik olmamız, MOSFED'in liderliğinde dik durmamız, İnegöllü firmaların bu konuda federasyona ve İMOS'a destek vermeleri takdir edilecek bir hareketti. İnşallah buradan güzel sonuçlar çıkacak. Bundan sonra hiçbir kuruluş mobilyacıları yalnız zannederek fiyatlarda ve başka hizmetlerle ilgili zayıf görüp oynayamayacağını anladılar. İstanbul'da yapılan bu birlik beraberlik hareketi bundan sonra özellikle İnegöl dışındaki fuarlarda haklarımızın daha güzel savunulması için bir ilk adım olmuştur. Katkısı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu.