Bisikletli bağımsız belediye başkan adayı kahve kahve gezip oy istedi Bisikletli bağımsız belediye başkan adayı kahve kahve gezip oy istedi
Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik 2014-2019 yılları arasında Bursa Yenişehir Belediye meclisinde görev yapan AK Parti ve MHP meclis üyelerine aileleri ile birlikte yemek verdi.Başkan Çelik yemek sonrası meclis üyelerine plaket takdim etti.
Yemekte konuşan Belediye Başkanı Süleyman Çelik ,“İnsan bu dönem içinde zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyor. Bu zaman içerisinde acı tatlı günlerimiz oldu. Bu görev sürecimiz içinde istemeyerek kalplerinizi kırdıysam özür diyorum haklarınızı helal edin” diye konuştu.
AK Parti Gurup Sözcüsü Meclis Üyesi Zekai Dündar, “Hepimizin ortak noktası Yenişehir idi bu manada isteyerek kimsenin kalbini kırmadık. Haklarınızı helal ediniz” dedi.
MHP Gurup Sözcüsü Mesut Bedel, “ Beş yıllık bir mesai arkadaşlığı yaptık. Hepimiz Yenişehir’in menfaati için elimizi taşın altına koyduk. Hiç kimse kendi menfaatleri için hareket etmedi. Ben Başkanıma ve meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yemek sonrası meclis üyeleri ve Belediye Başkanı Çelik hatıra fotoğrafı çektirdi.