TFF 2. Lig Beyaz Grupta sezon tamamlanıyor. 33. hafta maçında İnegölspor, Eyüpspor'un konuğu olacak. 4 haftadır kazanamayan İnegölspor, rakibini yenerek moral bulmak istiyor. Teknik Direktörü İsmail Güldüren'in maça genç kadroyla çıkması bekleniyor.

Pazar günü Bağcılar Mahmutbey Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 15.30'da başlayacak. Geçmişte yaşanan olaylardan dolayı İnegölspor taraftarına yasak geldi. Yasak nedeniyle stada taraftar alınmayacak.

Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”

Bordo Beyazlılar 2018-2019 sezonunu haftaya sahasında oynayacağı Ankara Demirspor maçıyla tamamlayacak.

Teknik Direktörü İsmail Güldüren, "Altyapıdaki ve mevcut kadrodaki oyuncuları görmek adına yönetim ve teknik ekip olarak bir çalışmamız var. İnegölspor'un önümüzdeki sezon planlamasını şimdiden yapmaya çalışıyoruz. Kalan 2 maça da bu doğrultuda çıkacağız. Skorlar bizim için önemli değil. Biz sadece mevcut oyuncuları ve altyapıdaki oyuncuların bize verebileceklerini görmek istiyoruz. Kısıtlı bir kadromuz var. Eyüp maçında da mevcut oyuncularımızı görmeye çalışacağız. İyi şekilde karar vermek için onları oynatıp bir dahaki senenin planlamasını yapmak istiyoruz" dedi.

HAFTANIN PROGRAMI

Manisaspor-Yılport Samsunspor

Gümüşhanespor- Bodrumspor

Ankara Demirspor-Niğde Anadolu

Eyüpspor-İnegölspor

Hacettepe-Sarıyer

UTAŞ Uşakspor-Keçiörengücü

Sakaryaspor-Bayrampaşa

Amed Sportif Faaliyetler-Kastamonuspor 1966