TİYATRO KÜLLİYE SAHNELEDİ

İnegöl Belediyesi, Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Tiyatro Külliyen'in sahnelediği "Son Çıkış" isimli oyunu İnegöllülerle buluşturdu.Yunus Emre Obut'un yazıp yönettiği ve Osman Doğan'ın genel sanat yönetmenliğini üstlendiği oyun, Cuma akşamı 20.00'da İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde izleyiciyle buluştu. İsmail Emre Biliciler, Fatih Akçin, Yunus Emre Obut ve İhsan Sever'den oluşan oyuncu kadrosuyla manevi açıdan ruhunuzu ve mantığınızı hiç beklemediğiniz tatlı bir yolculuğa çıkaran oyunu; Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri de izledi.

Leros Gezi Rehberi Leros Gezi Rehberi

OYUNUN HİKAYESİ

Vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği oyunda; Adem isimli karakter, gecenin en karanlık anında, ıssız bir köprünün orta yerinde, aşağıya kadar sarkmış bir haldeyken, yoldan geçen biri adam Adem'i engelleyip, bu konuda ikna olana kadar onu köprünün korkuluklarına bağlar. Garip bir balıkçının işe dahil olmasıyla arapsaçına dönen olay, balıkçının sorduğu bir soruyla Adem'in hiç planlamadığı manevi bir yolculuğa dönüşür.

Tek perdelik komedi türü oyununun sonunda, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa sahneye davet edildi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Kocaağa, "Bu güzel gösteriden dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz. Farklı sunumlarınızı da inşallah her zaman bekleriz. İnegöl halkının sizleri her zaman bu şekilde izleyeceğini temenni ediyoruz. Vatandaşlarımıza da bizleri yalnız bırakmadıkları ve salonu doldurdukları için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Kocaağa, konuşma sonrası oyunculara İnegöl'ü simgeleyen çini takdim etti.