Sömestr tatiline sayılı günler kala İnegöl AVM, çocuklar için hazırladığı atölye ve gösterilerle tatil neşesini ve heyecanını ikiye katlıyor. Sömestre özel düzenlenecek Çizim, Geri Dönüşüm, Tasarım ve öğretmenler günü temalı Öğretmenime Kupa Yapıyorum, Öğretmenime Çerçeve Yapıyorum atölyeleri ile minikler öğrenirken eğleniyor.

Ateş Pahası Deyiminin Hikayesi Ateş Pahası Deyiminin Hikayesi

Ayrıca bu ay lisanslı çocuk etkinliği "Doru" da İnegöl AVM sahnesinde yerini alıyor. Sevilen çizgi film kahramanı, sevimli at Doru ile minikler maceradan maceraya koşuyor. Bir diğer lisanslı etkinlik, çizgi dizi Kare Takımı'nın özel sahne gösterisi de bu ay İnegöl AVM'de çocuklara heyecanlı bir serüven sunuyor.

"ATATÜRK'ÜN ANISINA..."

İnegöl AVM, ölümünün 81. yıl dönümünde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü de saygıyla anıyor.

Puzzle parçalarından yapılacak sonrasında AVM'de sergilenecek Atatürk Portresi etkinliği ve Greenbox Teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilen Atatürk ile Hatıra Fotoğrafı Çekimi, 10 Kasım ruhunu ziyaretçilere yaşatmaya hazırlanıyor.

İnegöl AVM bu ay annelerin yakından takip ettiği bir ismi de ağırlıyor. "Bebeğiniz Uykuyu Çok Sevecek" kitabının yazarı Sinem Gerger Akınal özel bir söyleşi ve imza günü için İnegöl AVM'nin konuğu oluyor.

Cambaz ve Akrobasi Sahne Show'u da AVM'deki bir diğer renkli program...