Vakko kadını, İlkbahar/Yaz sezonunda renklerin orkestra şefliğini yapıyor. Renk ahengini sezon içerisinde sıra dışı kullanan ve tasarımlarında bu ahengi yansıtan Vakko, enerjinin içerisinde lüks modayı bambaşka bir noktaya taşıyor. Canlı renkleri dengeleyen tasarımlarıyla bu sezon, kadının farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

2019 İlkbahar/Yaz sezonunda birbirinden göz alıcı tasarımlarla zarif duruşunuza kusursuz uyum sağlayan tasarımlar dikkat çeken elegan stiller öne çıkıyor. Şehirli ve modern kadının tarzını yansıtan Vakko, İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda sezonun en iddialı moda yorumlarından birini sunuyor.

Stilinizi en özel alternatiflerle kusursuz hale getiren ayakkabı, çanta, triko ve aksesuar koleksiyonları, moda dünyasının ayrıcalıklı çizgilerini taşıyor. Vakko imzası taşıyan özel tasarımlı triko seçenekleri, kadın gömlek alternatifleri ile kusursuz takımlamalar oluşturuyor. Trikolar bu sezon da hem elbise hem de tüm etek ve pantolon tasarımlarıyla bir arada zarif bir görsellik sunuyor. Kadın pantolon modelleri, Vakko 2019 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda şık seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Bakan Işıkhan Açıkladı"Kişi başı milli gelir tarihin en yüksek seviyesinde Bakan Işıkhan Açıkladı"Kişi başı milli gelir tarihin en yüksek seviyesinde

İlkbahar/Yaz Koleksiyonu canlı renklerin yanı sıra çizgilerin, geometrik emprimelerle, etnik aksesuarlarla bütünleştiği çapraz takımlamalardan oluşan güçlü bir silueti yansıtıyor. Doğallığın ön plana çıktığı koleksiyonda hem tasarımlarda sadelik hem malzemedeki doğala dönüş özgünlük yaratıyor. Ayakkabı ve çantalarda, hatta aksesuarlarda bile doğal ipler, keten, kabuklar kullanılıyor. Bu özgün detaylar; siyah, beyaz, taba ve pastellerin yanı sıra güçlü, doğal taş renklere sahne oluyor.

Yalın siluetlere dikkat çeken nötral tonların yanı sıra Vakko İlkbahar/Yaz Koleksiyonu parlak oranj, pembe, floresan sarı, yeşil renklerini hem giyim hem aksesuarlarda başarıyla yansıtıyor. Bazen bir arada, bazen beyazlarla, bazen çizgilerle takımlanan floresan, tüm tasarımlara keyifli bir dokunuş katıyor. Floresan renklerin bej ve grilerle birlikteliği ise biraz daha dingin bir look ve renklerin el boyaması fırça darbeleriyle jeanleri hareketlendirmesi sanatsal bir dokunuşu simgeliyor. Canlı renklerdeki püsküller, kordonet detaylar, payetler yerinde duramayan bir coşkuyu yansıtıyor. Floresan tonların, doğanın yeşillerini, güneşin sarılarını, denizin mavilerini degradeler halinde gece kıyafetlerine taşıması sımsıcak yaz akşamlarını bizlere şimdiden hissettiriyor.

Bu yaz canlı renkler Vakko'nun özgün ve şık dokunuşuyla karşımızda. Zincir detayların ayakkabı, çanta ve aksesuarlardaki ışıltısı, mat payetlerle noktalanıyor.