Dernek binasında düzenlenen kan bağışı kampanyası hakkında açıklamada bulunan Şube Başkanı Mehmet Döngel, 'Senin kanın başkasının canı' sloganı ile kan bağışı kampanyamsının ilkini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, kanın sürekli ihtiyaç olduğunu söyledi.

Döngel şöyle konuştu; "Kan bağışı toplumumuzda en büyük dayanışma örneklerindendir. Sadece bir farkındalık projesi yürütmüyoruz kan vermeyi sorumluluk olarak görüyoruz. Öyle ki Türk Kızılay'ı her gün hastaları için Bursa bölgemize günlük 400 ünite kan bağışı yapmak zorunda. Bizler şehrimize ve bölgemize örnek olmak amacıyla düzenli periyotlar halinde tüm üyelerimiz, çalışanlar, eş, dost ve sevenlerimiz ile birlikte dernek binamızda kan bağışında bulunduk, bundan sonra da bulunmaya devam edeceğiz."

Beypazarı maden suları  toplatılıyor Beypazarı maden suları toplatılıyor

"Türk Kızılay'ı dünyanın neresinde dara düşmüş, mağdur ve mazlum varsa oraya el uzatan bir kurumdur. Türk Kızılay'ı sadece kan ihtiyacını karşılamıyor, kimin nerede bir ihtiyacı varsa el uzatıyor. Bugün dünyanın neresinde bir acil çağrı duysa elini uzatan Türk Kızılay'ı bulunduğu afet bölgesine ilk önce giden ve en son elini çekendir. Bu sebepten ötürü bizler de elimizden ne geliyorsa yapacağız ve Türk Kızılay'ımızın yanında duracağız" diye konuştu.