Türkiye'nin 66 Yıllık Gıda Devi İflas Etti Türkiye'nin 66 Yıllık Gıda Devi İflas Etti

DÜZCE'NİN AKÇAKOCA İLÇESİNİ SEL VURDU

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) öncülüğünde, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS), İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası ve İnegöl Ziraat Odası tarafından Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yaşanan sel felaketinde zarar gören 70 haneye yardım kampanyası başlatıldı.

Ağustos ayı başında başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardımlar 10 Eylül'de bölge halkına gönderilecek.

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, "Düzce'nin Akçakoca ilçesinde ciddi bir sel felaketi yaşandı. Bölgedeki birçok köyümüz bu felaketten etkilendi.

70 HANE MAĞDUR OLDU

Mobilyacılar olarak ülkemizde geçmişte yaşanan bu tür felaket ve olumsuz olaylara da duyarsız kalmadık. Esmehanım, Uğurlu ve Dilaver köylerindeki evlerde ciddi oranda yıkımlar gerçekleştiğini gördük. Bu köylerimizde 70 haneye büyük oranda malzeme desteği verme kararı aldık. Tüm esnaflarımızdan bu kampanyaya destek bekliyorum.

İnegöl Mobilyacılar Odamız ve İMOS Derneğimiz kampanyayı organize edecekler. Yardımda bulunmak isteyen arkadaşlarımız İnegöl Mobilyacılar Odamız ya da İMOS Derneğimiz ile irtibata geçip desteklerini verebilirler. Sel felaketinde yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Desteklerimizi bölgedeki köylerimize ulaştırarak yaraları sarmaya çalışacağız. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı kampanyaya yardıma bekliyoruz" ifadelerini kullandı.