İMOB 2020 dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrarken, fuarda boy gösteren firmaların büyük çoğunluğunu her yıl olduğu gibi bu yılda İnegöllü mobilyacılar oluşturdu.

Stant tasarımları ve görücüye çıkan modeller ile İnegöl'ün damga vurduğu fuar hem katılıcıları hem ziyaretçileri memnun ederken, İGİAD Başkanı Hakan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, fuardaki dernek üyesi firmaların stantlarını ziyaret etti. Dernek üyesi mobilyacılardan fuar ile ilgili bilgiler alan heyet, firma yetkililerine hayırlı işler dileklerini iletip, hediye takdim ettiler.

Ziyaretin ardından açıklama yapan İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, "Ziyaretimiz sırasında, İnegöllü firmalarımızın her anlamda farkını ortaya koyduğu, damga vurduğu fuara yoğun bir katılım olduğunu gördük. Salt mobilya fuarı olarak ele alındığında, gerek metrekare, gerek katılımcı ve gerekse de ziyaretçi açısından dünyanın en büyük ev mobilyaları fuarlarından bir tanesi olan İMOB, sıkıntılı dönem geçiren mobilya sektörümüz için cansuyu olacaktır. İnşallah 2020 yılı tüm İnegöllü mobilyacılar adına hayırlı olacak" dedi.

Emeklilere Sevindirici Haberler: İndirimler, Kampanyalar ve Daha Fazlası Emeklilere Sevindirici Haberler: İndirimler, Kampanyalar ve Daha Fazlası

Başkan Hakan Özdemir, "Dernek üyelerimizin yanı sıra İnegölümüzü burada temsil eden tüm mobilyacılarımıza teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum. Mobilya sektörü fuar sayesinde yeni pazarların da kapılarını aralayacak, ihracatını artıracaktır. Gerek, mobilya sektörünün en büyük pazarı olan Ortadoğu'daki istikrarsızlık gerekse hammadde fiyatlarının yükselmesi nedeniyle endişeli günler geçiren Türk mobilya sektörüne yeni kapılar açacak olan fuarın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Özdemir, Elazığ başta olmak üzere çevre illerde yaşanan deprem ve beraberinde can kayıpları haberini büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini ifade ederek, "Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin." açıklamasını yaptı.