248 ŞEHİT VERDİK

Müftüsü Kazım Güzel yaptığı konuşmasında;

"15 Temmuz darbe girişimi ve vatanımızı işgal teşebbüsünde 248 güvenlik görevlisi ve masum vatandaşlarımız şehit oldu. Birçok masum vatandaşımız da yaralanarak gazi oldular. 15 Temmuz şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize de Allah'tan şifalar diliyorum."

1000 HATİM OKUNDU

"Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından şehitlerimize bir vefa borcu olarak bağışlanmak üzere 100 bin hatim okunması sağlanmıştır. İlçemizde de 1000 hatim ve Yasin-i Şerifler okundu. 15 Temmuz gecesinde tüm camilerimiz de saat 00.13'de salalar okunacaktır."

TEHECCÜD NAMAZI KILINACAK

"Aynı gece minareler ışıklandırılacak ve verilen salalardan sonra vatandaşlar şehitlerimizi anmak üzere Belediye meydanına davet edilecek. Gece saat 01.30'da Sani Konukoğlu camisinde toplu olarak teheccüd namazı kılınacak."

Yemeğin tuzuna bakmak orucu bozar mı? Dil ucuyla yemeğin tadına bakılabilir mi? Yemeğin tuzuna bakmak orucu bozar mı? Dil ucuyla yemeğin tadına bakılabilir mi?

MİLLET DESTAN YAZDI

"Millet, 15 Temmuz gecesinde darbecilerin hain saldırılarına karşı vatanına, devletine ve bayrağına sahip çıkarak bir zafer kazanmış ve destan yazmıştır. Bu nedenle 15 Temmuz'u unutmayacağız ve unutturmayacağız." dedi