İlçe Kaymakamı Ali Akça Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi. Seçim çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda İlçe başkanları, seçimin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için görüş alışverişinde bulunarak, sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TOPLANTIYA KATILAN PARTİLER

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Uğur Baş'ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkanı Necmettin Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Turhan Neşe, Demokrat Parti İlçe Başkan Yardımcısı Murat Balakuş, Halkların Demokratik Partisi İlçe Başkanı Yaşar Koçak, İşçi Partisi İlçe Başkanı Ayşe Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Fahri İnkaya, Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü katıldı.

"EN UFAK BİR ŞÜPHEMİZ YOK"

Toplantıda konuşan Kaymakam Ali Akça: "İnegöl'de göreve başlayalı 5 ay oldu. Siyasi kültürün seviyesi İnegöl'ün ekonomisi gibi gıpta edilir bir İnegöl manzarasıyla hep karşılaştım. Yerel seçimlerde de İnegöl'ün bu gıpta edilir yapısını en güzel şekilde sahaya yansıtacağınıza inanıyorum. Bunda en ufak bir şüphemiz yok. Bir araya gelerek, centilmenlik değerlendirmesi yapalım diye bir araya geldik. 30 Martta yapılacak seçimler öncelikle İnegöl'e, ülkemize ve dünya'ya hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"İNEGÖL GEÇMİŞTE İLERİYE TAŞIMIŞ"

Ali Akça: İnegöl'deki siyasi rekabetin insanların bir birinin yüzüne bakamayacak hale getirilmediği gibi bir görüntü kendisini sevindirdiğini belirterek, "İnşallah bu rekabet ortamında seçim yapılacak. Seçim yasakları partiler tarafından biliniyor. Biz bu mevzuatta yazılanları İnegöl geçmişte daha ileriye taşımış" diye konuştu.

Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor
.