Mesudiye Mahallesinde 14 yıldan bu yana kuaförlük yapan genç, 6 yıl önce öğrendiği bağlamayla birlikte söylediği türküler eşliğinde müşterilerine hizmet veriyor. Müşterilerinin büyük beğenisini toplayan genç, bağlamayla birlikte hem türküler söylüyor hem de tıraş yapıyor.

Beypazarı maden suları  toplatılıyor Beypazarı maden suları toplatılıyor

26 yaşındaki berber Yusuf Sünbül, "14 yıldır bu mesleği yapıyorum. Mesleğimi çok seviyorum. Mesleğimi yaparken hobi amaçlı da bir şeyler yapmak istedim. Bağlamaya merak saldım. 300 civarında bu ilçede kuaför var. Bende farklı olmak istedim. Bağlama çalmayı öğrendim. 6 yıldır bağlama çalıp, türküler söylüyorum. Dükkanımda bağlama çalıp türküler söylerken bazı müşterilerimizden olumlu tepkiler aldım."

"Müşterilerimizin sevdiğini görünce bende çalmaya başladım. İşlerimiz daha da yoluna girmeye başladı. İş potansiyelimiz arttı. Sağ ve söz eşliğinde müşterilerimizi memnun etmek için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Müşteri Yılmaz Kurşun ise "Bağlama eşliğinde traş oluyoruz. Başka bir yerde böyle bir şey görmedim. Memnunuz. Yusuf kardeşimize teşekkür ediyoruz" dedi.