Alınan bilgiye göre; Dömez Mahallesinde gerçekleşen düğünde, eğlence sırasında bazı kişiler, yanında bulunan silahlarla havaya ateş açtı. Bu sırada ateşlenen silahların birisinden çıkan kurşunlar düğünde bulunan Necmi Çelik'e isabet etti.

Çelik'in yaralandığını gören vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, ağır yaralanan kişiye ilk müdahaleyi burada yaptı.

Müdahalenin ardından yaralı, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından jandarma ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Cumhuriyet savcısı nezaretinde yapılan incelemede, düğünde çekilen görüntülere el konuldu. Görüntülerde; davetlilerin meydanda oynadığı sırada silahlarına davranan magandaların, grup halinde silahlarını ateşlediği, bir süre sonra silah sesinin yerini makineli tüfek sesinin aldığı ve bir magandanın ise oturduğu masada ayağa bile kalkmadan silahını ateşlediği görülüyor.

Görüntüleri tek tek inceleyen jandarma ekipleri, düğünde ateş edenleri tespit etti. Dönmez Mahalle Muhtarı M.A., Akbaşlar Mahalle Muhtarı E.A. ile Ö.B. ve R.T. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı.

Karakolda sorgu ve işlemleri tamamlanan 4 kişi, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Gece geç saatlere kadar devam eden savcılık ifadelerinin ardından şüpheliler mahkemeye sevk edildi. Savcılığın ek gözaltı süresi istemesi üzerine mahkeme tehir edildi. 4 şahsın sorgulamalarına devam edildiği öğrenildi.