Alınan bilgiye göre olay, 15 Kasım 2018 tarihinde Yeniceköy Mahallesi'nde meydana geldi. Kahraman A., husumetli olduğu Yusuf Candar'ın evinin kapısını kırarak içeri girdi.

Şahıs tabanca ile Yusuf Candar'a ateş ettikten sonra kaçtı. Yusuf Candar, kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, oğlu Yavuz Candar da iş yerinde aynı kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yavuz Candar, kalbine ve kollarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yavuz Candar, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından Kahraman A., polis ekipleri tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Şüpheli, adliyeye sevk edildiği sırada basın mensuplarının "Neden yaptınız?" sorusuna "Cinayeti zevk için işledim" diye cevap verdi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklu sanık hakkında İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde 'adam öldürmek' ve 'adam yaralamak' suçlarından müebbet ve 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezasıyla dava açıldı.

Sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi. Karar duruşmasında, sanığa Yavuz Candar'ı öldürmekten müebbet, babasını öldürmeye teşebbüste bulunma suçundan 9 yıl hapis cezası verildi.