BAŞKAN'DAN ÇOCUK SANAT ATÖLYESİNE ZİYARET

Kültür sanat alanında yürüttüğü çalışmalar ile tüm yaş gruplarına hitap eden etkinlik ve faaliyetleri ilçe halkıyla buluşturan İnegöl Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda yarıyıl tatilinde çocukların sanatsal yeteneklerini ön plana çıkarmak ve gelişimlerine olumlu bir katkı sunmak ve zamanlarını en güzel şekilde geçirmeleri için 15 Tatil Çocuk Sanat Atölyesi etkinliği başlatıldı. 2 haftalık süreçte 2 dönem şeklinde gerçekleştirilen Çocuk Sanat Atölyesinde ilk dönem sona erdi.

Çocukların yarıyıl tatillerini eğitici ve öğretici aktivitelerle değerlendirebilmelerinin amaçlandığı Çocuk Sanat Atölyesi'nin ilk dönemine katılan minikleri, bugün Belediye Başkanı Alper Taban kurs sırasında ziyaret etti. Beraberindeki meclis üyeleri ve AK Partili yöneticilerle Çocuk Sanat Atölyesini ziyaret eden Taban, burada öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceledi. Bir süre çocuklarla sohbet eden Taban, ardından 15 Tatil Çocuk Sanat Atölyesine katılan öğrencilere sertifikalarını takdim etti.

Hırka-i Şerif nedir, Hırka-i Şerif nerede, Hırka-i Şerif ziyaret saatleri ve tarihi ne zaman? Hırka-i Şerif nedir, Hırka-i Şerif nerede, Hırka-i Şerif ziyaret saatleri ve tarihi ne zaman?

55 MİNİK SERTİFİKA ALDI

Beraberindeki AK Partili yöneticiler ve meclis üyeleri ile sertifikaları öğrencilere takdim eden Taban, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Güzel bir günde sizlerle bir aradayız. Çocuklarımızı kutluyorum. Güzel işler yapmışlar. Emek ve katkılarından dolayı öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bir büyük teşekkürü de siz değerli velilerimize yapmak istiyorum. Bizlere güvenerek evlatlarınızı emanet ettiğiniz için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Güveninizi de hiçbir zaman boşa çıkarmayacağımızı bilmenizi istiyorum. Her zaman sizlerin fikirlerinize, önerilerinize ve eleştirilerinize talip olduğumuzu da ifade ediyorum. Kendimizi geliştirebilmek adına, sürekli eğitebilmek adına, güzel işler başarabilmek adına bizlerle fikirlerinizi lütfen paylaşın. Bizler de inşallah çok daha güzellerini evlatlarımızla, vatandaşlarımızla buluşturmuş olalım. Çocuklarımız karnelerini aldılar. Bizler de ara dönemde küçük bir dinlence ve eğlence maksadıyla bir çalışma yapalım istedik. Gelişim için de bir fırsat olarak görüyorum bu çalışmayı. İnşallah evlatlarımız hep böyle güzel çalışmalara imza atsınlar. Hepsine başarılar diliyorum."

Konuşma sonrası öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Ayrıca kurs boyunca yapılan çalışmalar da sergilendi.