İNTERNET ÜZERİNDEN İHALE YAPILMASI GÜNDEMDE

Aman Dikkat! “Ucuz altın aldım” derken sahtecilerin ağına düşmeyin Aman Dikkat! “Ucuz altın aldım” derken sahtecilerin ağına düşmeyin

İnegöl Keresteciler Odası Başkanı Ziya Turan, yaptığı açıklamada; "Keresteciler esnafımız, internet üzerinden ihale yapılması gündemde olduğu için sıkıntıda. Ankara Beypazarı pilot ilçe oldu. Yılbaşından sonra Türkiye'nin her yerinde olması bekleniyor. Küçük esnafımızı n zor durumda olması açısından, bu uygulamanın esnafımızın sıkıntıları artacağından dolayı esnafımız tepkili. Dikili kesimlerin de dışarıdan faturasız, irsaliyesiz tomruk girişimi geldiğini, belirten esnafımız bu işlerin kaçakçılığın yeni şekli diye beyan ediyorlar. Dikili kesimlerin kontrolünün yapılmasını Orman işletmesinden rica ederiz" dedi.

YASAK KÖMÜR DAĞITILIYOR

Aynı zamanda Kömürcüler Derneği Başkanı da olan Turan, kömür denetimleriyle ilgili olarak da şunları söyledi: "Kış geliyor, kömür yakımları başlayacak fakat her zamanki gibi Tunçbilek kömürleri yasak olmasına rağmen İnegöl'e giriş devam ediyor. Domaniç yolunu zabıta, polis, jandarma denetlemesi yapmanızı rica ederim. Temiz hava istiyorsak lütfen kaçak kömürleri İnegölümüz'e sokmayalım". İfadelerini kullandı.