Alinur Aktaş Mal Varlığını Açıkladı! Alinur Aktaş Mal Varlığını Açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde Kestel'de çalıştığı semt polikliniğinde hasta yakınları tarafından şiddetli saldırıya uğrayan Dr. İlknur Çelik'i meslektaşları yalnız bırakmıyor. Bursa Sağlık Çalışanları Derneği (BUSAD) Başkanı Metin Altundal ve dernek üyeleri Çelik'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan olayı şiddetle kınadıklarını ifade eden BUSAD Başkanı Metin Altundal, saldırıyı yapanların hak ettikleri cezayı çekmesi ve emsal niteliği taşıması açısından hem hukuki hem de manevi destek anlamında yanında olduklarını ifade etti.
Sağlık çalışanlarına yönelik her türlü saldırıya karşı birlik içinde tepki göstereceklerini ifade eden BUSAD Başkanı Metin Altundal, şunları söyledi:
"Bursa Sağlık Çalışanları Derneği olarak kuruluş amaçlarımızdan birisi de sağlıkta şiddete yönelik en büyük tepkiyi ortaya koymak ve meslektaşlarımızın yalnız olmadığını göstermektir. Mübarek Ramazan ayı içerisinde özellikle kadın doktorumuza yönelik yapılan bu alçakça saldırıyı kınıyor ve bu olayın peşi bırakmayacağımızı, her zaman ve her platformda meslektaşımızın yanında olacağımızı belirtiyoruz. Bursa'da herhangi bir sağlık çalışanına yönelik en ufak bir haksız saldırı düşüncesinde dahi olanlar şunu unutmamalıdırlar ki karşılarında 25 bin sağlık çalışanı var."

"Yalnız değiliz"
Uğradığı saldırıdan dolayı üzgün olan Dr. İlknur Çelik de meslektaşlarının anlamlı ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Çelik, "Bu olay bir kere daha meslektaşlarımızın arasında birlik ve beraberlik olduğunu kanıtlamıştır. Derneğimize ve tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.