EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İnegöl Belediyesinin Eylül ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alper Taban'ın yönettiği toplantıda 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Osmaniye'de kadın girişimcilerin başarısı Osmaniye'de kadın girişimcilerin başarısı

Toplantıda molozların taşınması ücreti belirlendi. Belediye eliyle yapılacak hizmetin 5 çuval için 20 TL, 5'ten fazla olursa çuval başına 2 TL ücretin alınması kararlaştırıldı. Kaçak moloz dökümü yapanlara ise ağır cezaların kesileceği öğrenildi.

Molozların gelişi güzel atılmasının önüne geçebilmek için böyle bir hizmeti vermek istediklerini ifade ederek, "Biz vatandaşımıza kolaylaştırmak için böyle bir imkan oluşturuyoruz. 153 ihbar hattımıza bilgi verildiğinde gerekli hizmet verilecektir" dedi.

2020 ile 2024 yılları arasındaki stratejik plan da mecliste görüşüldü. Stratejik planda eksiklerin olduğunu aktaran MHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin talebi üzerine madde gelecek mecliste yeniden görüşülecek karara bağlanacak. Maddenin oylamasının Ekim ayı meclisine ertelenmesine oy birliği ile kabul edildi.

2020 ile 2024 yılları arasındaki stratejik planda 539 milyon TL'ye mal olacak 125 projenin hayata geçirileceği bildirildi.

Meclis toplantısında ayrıca Fen İşleri Müdürlüğünde kullanılacak 22 aracın satın alınması için Başkan Taban'a yetki verildi. Araç maliyetlerinin toplam 2 milyon 750 bin TL olduğu açıklandı.