Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan alt yapı sorumlusu Rıdvan Şentürk; "Alt yapı ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İki yıldır A takımımızın hem antrenör kadrosu hem de futbolcu kadrosu alt yapıdan yetişen oyuncularımızdan oluşmaktadır. Bu süreçte grup sayımız fazla olduğu için antrenör ihtiyacımız ortaya çıkmıştı. İnegöl futbolu açısından çok büyük bir değer olduğunu düşündüğümüz Sadettin Soydan hocamıza teklif götürdük. Sağ olsun bizleri kırmadı ve teklifimizi kabul etti. Sadettin hocamızla birlikte alt yapımızın daha güçleneceğine inanıyoruz. Alt yapının bir ekip işi olduğunu düşünüp buna göre hareket ediyoruz, mevcut alt yapı hocalarımıza da göstermiş oldukları gayret ve emeklerden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

HEYACANLIYIM

Kafkasspor'da antrenörlük yaşamına devam edecek olan Sadettin Soydan ise şunları söyledi: "Uzun bir aradan sonra alt yapıda çalışacağım için heyecanlıyım. Kafkasspor A takım düzeyinde daha önce çalıştığım ve bildiğim bir camia. Son yıllarda alt yapı ile ilgili yatırımlar var. Başarının ekip ruhuyla ve çok çalışarak geleceğini düşünüyorum. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum"

Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız

SADETTİN SOYDAN KİMDİR?

1968 Adana doğumlu olan Sadettin Soydan, 1996 - 2007 yılları arasında İnegölspor altyapısında çalıştı. Daha sonra sırasıyla Kafkasspor, Ilgarspor ve Kurtulusspor A takımlarını çalıştırdı.